Pain sans gluten aux fruits secs

Pain sans gluten aux fruits secs

3.6 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
600 g

Składniki

  • 320 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • huile végétale (opcjonalnie) pour le moule
  • 160 g de farine de riz
  • 70 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de lentille
  • 40 g de farine de quinoa
  • 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
  • 1 c. à café de sel marin
  • 50 g de figues sèches coupées en morceaux
  • 50 g de noisettes entières
  • 20 g d'amande émondée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 600 g

Białko 48 g
Kalorie 7520 kJ / 1728 kcal
Tłuszcz 52 g
Błonnik 39 g
Węglowodany 250 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...