Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine de riz complet, et un peu pour fariner
- 60 g de fécule de pomme de terre
-
60
g de beurre doux
lub 60 g de margarine végétale bio - 60 g d'eau
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1503.6 kJ / 359.3 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte sablée sans gluten
5min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Blinis sans gluten
2h
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min