Pâte brisée sans gluten
TM5

Pâte brisée sans gluten

3.3 (60 ocen)

Składniki

  • 100 g de farine de riz complet, et un peu pour fariner
  • 60 g de fécule de pomme de terre
  • 60 g de beurre doux
    lub 60 g de margarine végétale bio
  • 60 g d'eau
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1503.6 kJ / 359.3 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
44.3 g
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy