![Pâte brisée sans gluten Pâte brisée sans gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE9C51FB-3488-4923-A650-4F4C463B26AF/Derivates/6527A749-4BB9-4FDB-81EB-E2948987366B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine de riz complet, et un peu pour fariner
- 60 g de fécule de pomme de terre
-
60
g de beurre doux
lub 60 g de margarine végétale bio - 60 g d'eau
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1503.6 kJ / 359.3 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à crêpes sans gluten
1ч. 30 мин.
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1ч. 10 мин.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2ч. 30 мин.
Pain sans gluten à la châtaigne
2ч. 30 мин.
Mix de farines sans gluten
5 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pâte sablée sans gluten
5 min
Madeleines sans gluten
1h
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min