Pain sans gluten à la châtaigne

Pain sans gluten à la châtaigne

3.1 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 pièce

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (opcjonalnie) pour le moule

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 2 pièce

Białko 37 g
Kalorie 7682 kJ / 1817 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 35 g
Węglowodany 360 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...