Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
lub 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 2 pièce
- Kalorie
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 360 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5min