Pain sans gluten à la châtaigne
TM5 TM6

Pain sans gluten à la châtaigne

3.2 (13 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    lub 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 2 pièce
Kalorie
7682 kJ / 1817 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
360 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
35 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy