Brioche sans gluten

Brioche sans gluten

3.7 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 80 g de lait de soja
    80 g de lait demi-écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g de farine de riz
  • 100 g de farine de manioc
  • 80 g de sucre de canne blond
  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux
    100 g de margarine, bio de préférence, coupée en morceaux
  • 2 œufs
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)
  • 1 pincée de sel
  • huile (opcjonalnie) pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5.2 g
Kalorie 1480 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 46.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...