![La socca La socca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BF77C84-D3BD-4C93-BA40-EEE9BEF99AF8/Derivates/34ce6bb7-8fcf-414c-b00b-7f032b7c9407.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- 250 g de farine de pois chiche
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 35 g d'huile d'olive
- 5 g de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 554.6 kJ / 133.2 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Caponata sicilienne
55min
Caviar d'aubergine "express"
20min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Pissaladière classique
2h
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
40min
Panisses marseillaises
3ч.
Pissaladière
2h 10 min
Pompes à l'huile
3ч.
Panisses
30min
Canistrelli
1h