Urządzenia i Akcesoria
La socca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 parts
Składniki
-
700 g d'eau
-
250 g de farine de pois chiche
-
1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
35 g d'huile d'olive
-
5 g de poivre noir fraîchement moulu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
5.9 g
Kalorie
554.6 kJ /
133.2 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soupe au pistou
40 min
Aïoli traditionnel
10 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Navettes
2 godz.
Fiadone corse
50 min
Panisses marseillaises
3 godz.
Panisses
30 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Pompes à l'huile
3 godz.
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Canistrelli
1 godz.
Anchoïade
15 min