Pannacotta au chocolat en deux textures

Pannacotta au chocolat en deux textures

4.4 193 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La pannacotta au chocolat au lait
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
    2
  • de lait
    120 g
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    70 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    130 g
La mousse au chocolat noir
  • de sucre en poudre
    25 g
  • de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g
  • œufs
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 218.5 kcal / 909.2 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...