Nid de Pâques

Nid de Pâques

4.4 82 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 parts

Składniki

La génoise au chocolat
  • de beurre doux et mou et un peu pour le moule
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    100 g
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    140 g
  • de cacao en poudre
    40 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
La crème au chocolat au lait
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    300 g
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    400 g
La ganache noire
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
  • petits œufs de Pâques en chocolat
    16

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 623.1 kcal / 2604.5 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 56.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...