Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 250 g de chair de potiron
- 150 g de lait
- 350 g de crème liquide entière
- 1 gousse de vanille
- 70 g de cassonade
- 4 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4396 kJ / 1053 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 106 g
Alternatywne przepisy
Champignons farcis
45 min
Risotto safrané à la pêche
40 min
Confiture concombre-vanille
20 min
Fleurs de courgette et de carotte
40 min
Petits gâteaux de betterave
45 min
Blinis pomme de terre
45 min
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Gaufres à la farine de châtaigne
1h
Flans de petits pois
1h
Chou-fleur en soufflé
55min
Flan de butternut au citron
50min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min