Crème caramel, noix de coco et banane

Crème caramel, noix de coco et banane

4.1 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions

Składniki

Le caramel
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • de sucre de canne
    140 g
La crème coco-bananes
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de lait de coco
    200 g
  • de lait
    300 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • bananes émincées en rondelles
    2
  • de noix de coco râpée à ajuster en fonction des goûts
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377 kcal / 1579 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 55.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...