
Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel, noix de coco et banane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
Le caramel
-
d'eau1 c. à soupe
-
de sucre de canne140 g
La crème coco-bananes
-
œufs3
-
de sucre en poudre100 g
-
de lait de coco200 g
-
de lait300 g
-
gousse de vanille fendue en deux dans la longueur1
-
bananes émincées en rondelles2
-
de noix de coco râpée à ajuster en fonction des goûts30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
377 kcal /
1579 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
55.5 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade Antilles
10 Przepisów
Francja
Francja