Blanc-manger coco et fruits exotiques

Blanc-manger coco et fruits exotiques

4.6 55 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
6 parts

Składniki

Le blanc-manger (la veille)
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 350 g de lait de coco
  • 75 g de sucre en poudre
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Le coulis (la veille)
  • 100 g d'eau
  • 70 g de sucre en poudre
  • 200 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 3.8 g
Kalorie 1844 kJ / 440 kcal
Tłuszcz 30.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...