Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Vegetable Sauce
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
onion quartered50 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)60 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)60 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)60 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves4
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
short dried pasta (eg. penne)320 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2459.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1878.3 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Spring Vegetable Penne
45min
Vegetable pasta sauce
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Porridge with Pear Compote
25min
Pasta with Vegetable Ragout
45min