
Urządzenia i Akcesoria
Aubergines d'Almagro marinées
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz.
10 portions
Składniki
Les aubergines
-
d'eau1000 g
-
de sel1 c. à café
-
de bicarbonate de sodium1 pincée
-
aubergines d'Almagro fraîches (500 g env. Voir "Conseil(s)")10
La marinade
-
gousses d'ail2 - 3
-
de graines de cumin1 c. à café
-
de sel1 c. à soupe
-
de paprika doux en poudre1 c. à soupe
-
de paprika fort en poudre (opcjonalnie)½ c. à café
-
de vinaigre150 g
-
feuille de laurier déshydratée1
-
d'huile d'olive extra vierge50 g
-
eau (la quantité nécessaire pour remplir le bocal)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
57 kcal /
237 kJ
Białko
0.43 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
2.27 g
Błonnik
1.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Espagne
10 Przepisów
Francja
Francja