Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré

Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

Le pesto d'herbes sucré
  • ¼ bouquet de persil plat frais équeuté
  • ¼ bouquet de cerfeuil frais équeuté
  • 15 g de sucre en poudre
  • 20 g d'amandes en poudre
  • 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g d'huile d'olive
La faisselle de chèvre
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 15 g de sucre en poudre
  • 400 g de faisselle de chèvre, égouttée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1885 kJ / 478 kcal
Tłuszcz 41.5 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...