Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le pesto d'herbes sucré
- ¼ bouquet de persil plat frais, équeuté
- ¼ bouquet de cerfeuil frais, équeuté
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'huile d'olive
La faisselle de chèvre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 400 g de faisselle de chèvre, égouttée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 478 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Oeufs de pâques en chocolat
13 godz.
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Gâteau de crêpes roulées
4j 30 menit
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 godz.
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3h 35 min
Gâteau magique aux épices
3h 15min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1j
Smoothie fraîcheur
5 min
Soupe d'artichaut mentholée
10 min
Ananas givré à la sauge
12 Std.
Dessert : pomme d'amour
6h