![Alfajores à la coco et au caramel Alfajores à la coco et au caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7E8C5001-BD26-4287-A7A3-1A36CC8D1443/Derivates/fc579b10-39b9-4fd5-8357-d3e79d3c0d1b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de gofio de maïs (voir "Conseil(s)")
- 1 ½ sachet de levure chimique (16 g env.)
- 220 g de beurre doux, à température ambiante, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 400 g de caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 100 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1.84 g
- Węglowodany
- 18.48 g
- Tłuszcz
- 6.11 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte sablée sans gluten
45min
La dacquoise aux fruits d'été
15sa 45 dk
Génoise
1h 50min
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Tourment d'amour
2h
Pain d'épices surprise
24sa
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Tiramisu sans lactose
12h 30min
Baba à la noix de coco
2h
Tarte au citron meringuée sans œuf
3h
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min