
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau amande-caroube à la vapeur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 portions
Składniki
-
beurre pour le moule
-
farine pour le moule
-
d'amandes émondées150 g
-
jaunes d'œufs3
-
œufs entiers3
-
de miel150 g
-
de confiture de framboises150 g
-
de poudre de caroube tamisée30 g
-
de fécule de maïs50 g
-
d'eau1000 g
-
amande effilée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
275.3 kcal /
1155.7 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
32.3 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gâteaux au varoma
10 Przepisów
Francja
Francja