Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture
- 300 g de fraises fraîches
- 120 g de sucre en poudre
-
1 - 2
g d'agar-agar
lub 4 feuilles de gélatine alimentaire
Le biscuit
- 2 œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 294 kJ / 69 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulés briochés au chocolat
2h 40 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Comme un biscuit BN®
1j 30 menit
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Petits chocolats
3h 20 min
Sucettes de fruits au chocolat
30 min
Biscuits aquarium
1 Std. 45 Min
Gaufres-cookies aux noisettes
20 min
Sablés viennois au chocolat
50 menit
Biscuits granola sans gluten
1j 25 menit
Biscuits spirales chocolat-vanille
1j 30 menit
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35 min