
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à biscuits
- 125 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- farine de blé pour le plan de travail
- 1 œuf
Le façonnage des biscuits
- 1 paquet de bonbons type oursons gélifiés
- 80 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 3 c. à café de perles de sucre type Multi-Déco de Vahiné
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 247.5 kcal / 1041.5 kJ
- Białko
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Błonnik
- 0.3 g