Glace à la brioche

Glace à la brioche

3.5 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portions

Składniki

  • 150 g de brioche rassie
  • 400 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g de sucre vanillé maison
  • 100 g de sucre en poudre
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 230.6 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1455.8 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 36.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...