Lasagnes compote de pommes et fruits rouges

Lasagnes compote de pommes et fruits rouges

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions

Składniki

  • d'eau
    800 g
  • de sucre en poudre
    270 g
  • de lasagne sèches
    6 feuilles
  • de pommes épluchées, épépinées et détaillées en dés
    750 g
  • de jus de citron
    40 g
  • de lait
    500 g
  • de poudre de flan à la vanille non sucrée
    1 sachet
  • de mascarpone
    250 g
  • de fraises
    400 g
  • de fruits rouges frais variés
    100 g
  • d'agar-agar (2 g)
    1 sachet
  • d'amandes en poudre
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 510 kcal / 2133 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 62.9 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...