Lasagnes compote de pommes et fruits rouges

Lasagnes compote de pommes et fruits rouges

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 270 g de sucre en poudre
  • 6 feuilles de lasagne sèches
  • 750 g de pommes épluchées, épépinées et détaillées en dés
  • 40 g de jus de citron
  • 500 g de lait
  • 1 sachet de poudre de flan à la vanille non sucrée
  • 250 g de mascarpone
  • 400 g de fraises
  • 100 g de fruits rouges frais variés
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)
  • 30 g d'amandes en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.9 g
Kalorie 2133 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 62.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...