Urządzenia i Akcesoria
Glace amarena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
La glace
-
500 g de yaourt nature
-
100 g de sucre en poudre
-
220 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
Le coulis aux cerises amarena et les finitions
-
200 g de cerises amarena, au sirop (réserver le sirop)
-
2 blancs d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1065.1 kJ /
254.8 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace au café
12 godz.
Les guinettes bordelaises
4 godz. 5 min
Glace cheesecake aux myrtilles
14 godz. 35 min
Babas au rhum et fruits rouges
4 godz.
Bâtonnets glacés yaourt-framboise
15 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce à l'oseille
35 min
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4 godz. 35 min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Kremšnita (mille-feuille croate)
2 godz.
Glace banoffee
10 min
Glace vanille aux myrtilles
12 godz. 30 min