Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 branches de thym citron
- 80 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 964.8 kJ / 231.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 Std. 20 Min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4h 25min
Œufs au lait au citron
5h
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Crème au chocolat, gelée de café
2 godz. 25 min
Crème renversée au café
2h
Crème caramel au tofu soyeux
2 godz. 25 min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Crème au café
2h 30min