
Urządzenia i Akcesoria
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
de crème liquide 30-40% m.g. très froide200 g
-
jaunes d'œufs3
-
de sucre en poudre et 2 c. à soupe80 g
-
d'extrait naturel de vanille2 c. à café
-
fraises émincées en fines lamelles12
-
pêches coupées en deux6
-
d'eau250 g
-
feuilles de basilic frais10
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
291.2 kcal /
1220 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
19.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - juin
10 Przepisów
Francja
Francja