Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de pêches
- 1 branche de romarin frais
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Glace pêche-fraise
15min
Glace à l'abricot
6 Std. 15 Min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12sa 30 dk
Sorbet express pêche, abricot et banane
3u. 15min
Parfait melon-menthe
10min
Sorbet à la poire et à la menthe
12h 10min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12sa 30 dk
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.