![Crémeux glacé aux pêches Crémeux glacé aux pêches](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C243E45E-6887-42AF-B5BB-1EDC57A71650/Derivates/4074623F-4803-432D-942C-9F3EE7CA9245.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de pêches
- 1 branche de romarin frais
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- le jus de 2 citrons jaunes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace aux fruits allégée
5 min
Parfait melon-menthe
10 min
Glace pêche-fraise
15min
Crème dessert au thym citron
30 Min
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4h 35 min
Sorbet citron vert
12h
Glace concombre groseille
2h 15 min
Granité framboise-violette
2h 15 min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min
Cocktail concombre-citronnelle-citron vert
3h 30min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Sorbet à la fraise
12h