Sopa vietnamita sin gluten

Sopa vietnamita sin gluten

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • de agua
    1000 g
  • de lemon grass fresco (en 2 trozos)
    1 rama
  • guindilla fresca en rodajas
    1
  • de puerro en juliana
    35 g
  • de nabo en juliana
    50 g
  • de zanahoria en juliana
    60 g
  • pastilla de caldo de verduras (consultar lista FACE)
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de salsa de pescado (consultar lista FACE)
    25 g
  • de salsa de soja (consultar lista FACE)
    40 g
  • de fideos orientales de arroz (noodles)
    65 g
  • de filetes de ternera cortados en tiras de 1 cm
    150 g
  • de pasta de miso blanco (shiro miso)
    2 cucharadas
  • de cilantro fresco picado
    1 - 2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 62 kcal / 263 kJ
Białko 9.18 g
Tłuszcz 0.76 g
Węglowodany 4.83 g
Błonnik 0.74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...