
Urządzenia i Akcesoria
Caribbean Stew and Steamed Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Caribbean Stew
-
lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
freshly squeezed orange juice (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
fresh bay leaves2
-
cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
vegetable oil25 g
-
raw cane sugar20 g
-
tomato purée50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed Rice
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
vegetable oil4 tsp
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
581 kcal /
2438 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Circassian Chicken
2 godz.
Lamb Kebobs
3 godz.
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min