Urządzenia i Akcesoria
Caribbean Stew and Steamed Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Caribbean Stew
-
800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
freshly squeezed orange juice (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
vegetable oil25 g
-
20 g brown sugarraw cane sugar20 g
-
tomato purée50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed Rice
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp buttervegetable oil4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
45 g
Kalorie
2438 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Noodle Pho
45 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Fish Stew
45 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
One-pot Moussaka
30 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Chicken and Cauliflower Curry
45 min