Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato and herb sauce
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
fresh chives cut in thirds15
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
red onion cut in halves70 g
-
sun-dried tomatoes drained50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
brown sugar2 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
butter cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
Kalamata olives, pitted sliced50 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
Seafood
-
fresh mussels scrubbed and debearded750 g
-
fresh clams cleaned (see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
pine nuts toasted30 g
-
baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
67.7 g
Kalorie
2984 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Prawn Chow Mein
45 min