Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 710 kcal
- Białko
- 67.7 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Spaghetti Vongole
40min
Salmon Soufflé
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Tomato Sauce
40min
Rustic Bread
2h
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Thai Mussels
25min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min