Urządzenia i Akcesoria
Salmon tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus cream soup
30 min
Guacamole
10 min
Tzatziki
20 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Salmon Tartare
25 min
Potato and vegetable purée
45 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Salmon Tartare
10 min