Urządzenia i Akcesoria
Salmon tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
10 min
Sangria
10 min
Asparagus cream soup
30 min
Tzatziki
20 min
Meat stock paste
45 min
Orange curry dressing
10 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Salmon Tartare
25 min
Potato and vegetable purée
45 min
Creamy courgette soup
25 min