Salmon tartare

Salmon tartare

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • pink peppercorns plus extra to garnish
    1 tsp
  • fresh dill leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces
    300 g
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • watercress leaves or mixed salad
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 560 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...