Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
TM5 TM6

Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce

3.2 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 450 g red onions, halved
  • 80 g bacon cubes
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ Tbsp dried herbes de Provence
  • 200 g red wine
  • 100 g water
  • 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
  • 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
  • 250 g fresh mushrooms, quartered
  • 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1862 kJ / 445 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy