Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min