Gaspacho sucré-salé

Gaspacho sucré-salé

5.0 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 verres

Składniki

  • 150 g d'ananas frais détaillé en cubes
  • 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve détaillés en cubes
  • 25 g d'eau
  • 5 g de vinaigre de xérès (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts
  • 2 brins de coriandre fraîche équeutés, et un peu pour la finition
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive (opcjonalnie)
  • coriandre fraîche pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Białko 0.5 g
Kalorie 269 kJ / 64 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...