Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'ananas frais, détaillé en cubes
- 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve, détaillés en cubes
- 5 g de vinaigre de xérès, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)
- 2 brins de coriandre fraîche, équeutés, et un peu pour la finition
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile d'olive (opcjonalnie)
- coriandre fraîche, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Salade de tomates au pesto de roquette
20 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min