Urządzenia i Akcesoria
Chicken korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
dried bay leaves2
-
cardamom pods (green)6
-
whole cloves4
-
cinnamon quill broken into halves1
-
olive oil2 tbsp
-
raw almonds (see Tips)40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
ground cumin¾ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
pouring (whipping) cream140 g
-
water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
chicken thigh fillet cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
fried shallots for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593.8 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
1607.7 kJ /
382.7 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Lamb korma
4 godz.
Madras curry powder
15 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Beef madras
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min