Urządzenia i Akcesoria
Chicken and spinach enchiladas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
mozzarella cut into cubes (approx. 3 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. 3 cm)50 g
-
jarred marinated artichoke hearts drained130 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into thin strips (1 cm x 5 cm)500 g
-
ground black pepper to season
-
chilli powder1 tsp
-
ground cumin½ - 1 tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
cream cheese60 g
-
tortillas or low carb wraps of choice (see Tips)6
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
808.4 mg
Białko
28 g
Kalorie
1655.9 kJ /
394.3 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin pork bowl
45 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Spiced lamb pie
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min