Chicken and spinach enchiladas

Chicken and spinach enchiladas

4.7 1.0K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • mozzarella cut into cubes (approx. 3 cm)
    100 g
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. 3 cm)
    50 g
  • jarred marinated artichoke hearts drained
    130 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ½ - 1 tsp
  • dried oregano
    ¼ tsp
  • cayenne pepper
    1 - 2 pinches
  • chilli powder
    1 tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into thin strips (1 cm x 5 cm)
    500 g
  • ground black pepper to season
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • cream cheese
    60 g
  • tortillas or low carb wraps of choice (see Tips)
    6
  • fresh coriander leaves only, to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 808.4 mg
Białko 28 g
Kalorie 1655.9 kJ / 394.3 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...