
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and spinach enchiladas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
mozzarella cut into cubes (approx. 3 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. 3 cm)50 g
-
jarred marinated artichoke hearts drained130 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground cumin½ - 1 tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
chilli powder1 tsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into thin strips (1 cm x 5 cm)500 g
-
ground black pepper to season
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
cream cheese60 g
-
tortillas or low carb wraps of choice (see Tips)6
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
808.4 mg
Białko
28 g
Kalorie
1655.9 kJ /
394.3 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatball subs
55 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken picadillo cups
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Red pesto chicken salad
35 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min