Baccalà con peperoni cruschi

Baccalà con peperoni cruschi

4.6 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato in tranci
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43.5 g
Kalorie 1786 kJ / 427 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...