Scaloppine al tartufo
TM6 TM5 TM31

Scaloppine al tartufo

3.0 (5 ocen)

Składniki

  • farina tipo 00 q.b.
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 50 g di burro
  • 1 spicchio di aglio, a piacere
  • 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco
  • tartufo fresco a scaglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1152 kJ / 275.5 kcal
Białko
35.5 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
14.3 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
2.5 g
Sód
825 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy