Scaloppine al tartufo

Scaloppine al tartufo

3.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • farina tipo 00 q.b.
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 50 g di burro
  • 1 spicchio di aglio a piacere
  • 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco
  • tartufo fresco a scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 825 mg
Białko 35.5 g
Kalorie 1152 kJ / 275.5 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...