糖醋脆瓜

糖醋脆瓜

4.9 73 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
800 克

Składniki

  • 烏醋
    100 克
  • 紅糖
    100 克
  • 醬油
    150 克
  • 小黃瓜 切段 (約1公分)
    1000 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 800 克

Białko 21.2 g
Kalorie 3060 kJ / 732 kcal
Tłuszcz 164.44 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...