蕃茄燉牛肉
TM6

蕃茄燉牛肉

4.5 (20 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 400 克 牛肋條 ,切段(約4-5公分)
  • 300 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 400 克 罐頭蕃茄
  • 2 片 乾月桂葉
  • 30 克 紅酒
  • 100 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2612.7 kJ / 625.1 kcal
Białko
40.6 g
Węglowodany
30.1 g
Tłuszcz
37.9 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Błonnik
4.1 g
Sód
358.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy