
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜咖哩濃湯麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水1250 克
-
咖哩塊100 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)150 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
蕃茄 ,切塊(約3公分)100 克
-
新鮮四季豆 ,切段(約3公分)60 克
-
蘑菇 ,對切70 克
-
蛋2 顆
-
新鮮拉麵麵條 (冷凍包裝),(每份約230克)2 份
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
822.2 kcal /
3437 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
121.1 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan