
Urządzenia i Akcesoria
青椒豬肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭 切片3 粒
-
沙拉油2 茶匙
-
豬里肌肉 切條200 克
-
青椒 切條150 克
-
紅甜椒 切條50 克
-
熟竹筍 切條100 克
-
糖1 茶匙
-
醬油15 克
-
蠔油15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
298 kcal /
1251 kJ
Białko
24.9 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan