打拋雞肉末

打拋雞肉末

2.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 去皮雞胸 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    2 根
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 30 克
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎
    1 把

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 295 kcal / 1234 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...