打拋雞肉末
TM5 TM6

打拋雞肉末

2.8 (6 ocen)

Składniki

  • 250 克 雞胸肉, 去皮, 切塊(約3公分)
  • 20 克 蒜頭
  • 2 根 新鮮辣椒
  • 30 克 紅蔥頭
  • 30 克 油
  • 1 茶匙 蠔油
  • 2 茶匙 魚露
  • 1 把 新鮮九層塔, 只取葉子,稍微切碎

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1234 kJ / 295 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy