Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 雞胸肉, 去皮, 切塊(約3公分)
- 20 克 蒜頭
- 2 根 新鮮辣椒
- 30 克 紅蔥頭
- 30 克 油
- 1 茶匙 蠔油
- 2 茶匙 魚露
- 1 把 新鮮九層塔, 只取葉子,稍微切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 1.7 g