
Urządzenia i Akcesoria
打拋雞肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
去皮雞胸 切塊(約3公分)250 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒2 根
-
紅蔥頭30 克
-
油30 克
-
蠔油1 茶匙
-
魚露2 茶匙
-
新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎1 把
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
295 kcal /
1234 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan