芋頭燒雞
TM31 TM5 TM6

芋頭燒雞

4.5 (17 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 15 克 蔥, 切段
  • 3 朵 新鮮香菇, 切片
  • 350 克 芋頭, 去皮、切塊(約3公分)
  • 500 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
  • 2 大匙 醬油
  • 1 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 100 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1472 kJ / 351 kcal
Białko
26.174 g
Węglowodany
26.273 g
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
2.244 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy