蘿蔔糕

蘿蔔糕

4.2 36 ocen
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 4 godz.
6 人份

Składniki

  • ,需多備一些刷油用
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉 ,依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 白蘿蔔 ,去皮,切絲
    1000 克
  • 在來米 ,浸泡2小時以上,瀝乾
    300 克
  • (含料理和蒸煮用)
    1300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 276 kcal / 1156 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 49.5 g
Błonnik 3.375 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...