蘿蔔糕
TM5 TM6

蘿蔔糕

4.3 (35 ocen)

Składniki

  • 1 大匙 油 ,需多備一些刷油用
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
  • 1000 克 白蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 300 克 在來米 ,浸泡2小時以上,瀝乾
  • 1300 克 水 (含料理和蒸煮用)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1156 kJ / 276 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
49.5 g
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
3.375 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy