Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 油 ,需多備一些刷油用
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- 1000 克 白蘿蔔 ,去皮,切絲
- 300 克 在來米 ,浸泡2小時以上,瀝乾
- 1300 克 水 (含料理和蒸煮用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Błonnik
- 3.375 g