
Urządzenia i Akcesoria
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki500 g
-
masła20 g
-
soli¾ łyżeczki
-
brązowego cukru100 g
-
octu balsamicznego50 - 70 g
-
tymianku, suszonego½ łyżeczki
-
wody500 g
-
białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)6
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
416.6 kcal /
1743 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
1147 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1 godz.
Sos gribiche
20 min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Pasztet po krakowsku
2 godz. 40 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Sałatka ze szparagami, młodymi ziemniakami i serem korycińskim
45 min
Pasztet na Wielkanoc
2 godz. 10 min
Cevapcici z sosem tzatziki
30 min