
Urządzenia i Akcesoria
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki500 g
-
masła20 g
-
soli¾ łyżeczki
-
brązowego cukru100 g
-
octu balsamicznego50 - 70 g
-
tymianku, suszonego½ łyżeczki
-
wody500 g
-
białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)6
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
416.6 kcal /
1743 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
1147 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska