Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

4.4 92 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji

Składniki

  • czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
    500 g
  • masła
    20 g
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • brązowego cukru
    100 g
  • octu balsamicznego
    50 - 70 g
  • tymianku, suszonego
    ½ łyżeczki
  • wody
    500 g
  • białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)
    6

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 416.6 kcal / 1743 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 26.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 1147 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...