Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

4.4 92 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji

Składniki

  • 500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 20 g masła
  • ¾ łyżeczki soli
  • 100 g brązowego cukru
  • 50 - 70 g octu balsamicznego
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 500 g wody
  • 6 białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 1147 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1743 kJ / 416.6 kcal
Tłuszcz 27.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 26.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...