Urządzenia i Akcesoria
Potato bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
bread torn into pieces (see Variations)1 slice
-
cashews250 g
-
water510 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh long red chillies (optional)1 - 2
-
bacon cut into pieces (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
potato peeled and cut into thin slices750 g
-
fresh mushrooms cut into thin slices320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1129.2 kJ /
268.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Bolognaise sauce for two
20 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Chilli con carne
45 min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chooky rice
45 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min