Urządzenia i Akcesoria
Guinness beef pies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces2
-
celery stalks cut into pieces2
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
unsalted butter40 g
-
stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into pieces (3 cm)500 g
-
cornflour3 tbsp
-
button mushrooms cut into quarters6 - 10
-
bacon (opcjonalnie) cut into pieces (2 cm)100 g
-
Guinness®200 g
-
fish sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
puff pastry (see Tips)3 - 4 sheets
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1261.8 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2640.2 kJ /
628.6 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
47.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Chicken and cashews
55 min
Pork with black bean sauce
30 min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Traditional gravy
25 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min