
Urządzenia i Akcesoria
Beef and beer pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef and beer stew
-
olive oil40 g
-
beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces150 g
-
cornflour15 g
-
water250 g
-
leek cut into slices150 g
-
dark beer330 g
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
Pastry and assembly
-
plain flour150 g
-
butter cold, cut into cubes65 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
647.5 kcal /
2710.8 kJ
Białko
39.5 g
Tłuszcz
35.5 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Sód
1138.2 mg