Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de copos de avena
- 100 g de cebolla en cuartos
- 15 g de hierbas frescas variadas (perejil, cilantro)
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 1 huevo
- 25 g de mostaza
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de aceite
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 520 kJ / 124 kcal
- Białko
- 16.44 g
- Węglowodany
- 6.84 g
- Tłuszcz
- 3.48 g
- Błonnik
- 1.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Tortilla de bacalao y puerros
30 min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35 Min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Hamburguesa de salmón
20 Min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 godz. 10 min
Barritas de pescado y patatas
2h
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40 min
Hamburguesas de sepia
15 Min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40 min