Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de lombarda (en trozos de aprox. 5 cm)
- 1 pera con piel (sin pepitas), en cuartos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 278.2 kJ / 66.6 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Guarnición de lombarda
30 min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 Min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 min