Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de arándanos frescos
- 500 g de manzanas fuji, sin piel y sin semillas, en cuartos
-
500
g de tomate (corazón de buey) en trozos
lub 500 g de tomates pera cortados por la mitad - 100 g de cerezas deshuesadas
- 5 g de vinagre de vino tinto añejo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 300 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 223.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Sopa fría cocktail
2h 5min
Gazpacho de melón
15min
Sopa griega de tomate y yogur
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 godz.
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2h 5min
Gazpacho de zanahorias
10min
Sopa fría de melón
10min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min