Urządzenia i Akcesoria
Batony z musli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 sztuk
Składniki
-
500 g musli dowolnego
-
50 g ziaren sezamu, białego
-
150 g miodu płynnego
-
50 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
50 g oleju słonecznikowego
-
1 białko
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
76 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
851.6 kJ /
203.5 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE UCZNIA III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Orkiszowe ciasteczka serca z dżemem
2 godz. 20 min
Ciasteczka maślane
40 min
Ciasteczka czekoladowe
45 min
Kakaowo-orzechowe ciastka orkiszowe bez pieczenia
1 godz. 45 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Ciasteczka z białą czekoladą
25 min
Chrupkie pieczywo
40 min
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1 godz.
Ciastka ANZAC
40 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Muffiny à la Snickers® z czekoladą i orzeszkami ziemnymi
40 min
Bułeczki mleczne z czekoladą
2 godz. 30 min