Urządzenia i Akcesoria
Suflety z owocami leśnymi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia
-
3 jajka
-
1 szczypta soli
-
300 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
45 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
owoce leśne, mieszane, świeże (100-150 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
240.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
481.4 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Trifle z truskawkami
1 godz. 20 min
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
25 min
Wielkanocne trifle ajerkoniakowe
3 godz. 15 min
Serniczek na zimno z truskawkami
2 godz. 15 min
Suflet malinowy z angielskim kremem
1 godz. 15 min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 godz. 30 min
Mus kawowy (bez cukru)
1 godz. 15 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6 godz. 30 min
Piernikowy pudding chia
3 godz. 10 min
Mus z owoców jagodowych
4 godz. 40 min
Deser Czarny Las w szklankach
45 min