Urządzenia i Akcesoria
Suflety z owocami leśnymi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia
-
3 jajka
-
1 szczypta soli
-
300 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
45 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
owoce leśne, mieszane, świeże (100-150 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
240.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
481.4 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Kokosowe miniserniczki
50 min
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Omlet à la leśny mech
15 min
Torcik w kształcie serca
1 godz. 30 min
Roladki z zielonego omletu z szynką i mozzarellą
20 min
Jogurt waniliowy z biszkoptami i morelami
1 godz. 30 min
Deser kokosowy z Varomy
1 godz.
Gofry w stylu tostów francuskich z owocami jagodowymi
30 min
Skyrniczki z owocami
45 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Pieczona owsianka z kremem pistacjowym i malinami
25 min