
Urządzenia i Akcesoria
Chrupkie pieczywo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
Pieczywo chrupkie
-
pestek dyni50 g
-
mąki żytniej razowej100 g
-
płatków owsianych100 g
-
siemienia lnianego50 g
-
ziaren sezamu, białego50 g
-
słonecznika łuskanego50 g
-
soli1 łyżeczka
-
wody letniej150 g
-
oliwy z oliwek50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
288.1 kcal /
1205.5 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
22.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
295.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE PRZEKĄSKI I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska